Evenementen Toverland voor 2022 bekendgemaakt

Attractiepark Toverland heeft onlangs een kalender gedeeld met daarop de evenementen voor dit jaar. Er komen een heleboel oude evenementen terug zoals de speciale YouTube fandag en Toverland Live. Ook komen de Halloween Days & Nights terug en zal er opnieuw een winteropening zijn waarbij het park voor de allereerste keer volledig open zal zijn. Dit jaar organiseert het park voor de allereerste keer de Troyback days waarbij de 15de verjaardag van de houten achtbaan Troy gevierd zal worden.

 

Toverland heeft zijn evenementenkalender voor dit jaar bekendgemaakt. Daarop is duidelijk dat een heleboel evenementen terugkeren die door de coronacrisis al een paar jaar niet meer zijn georganiseerd. Hieronder alvast een klein overzicht van wat u dit jaar allemaal in Toverland zal kunnen beleven. (Onder voorbehoud van eventuele coronamaatregelen)

Toverland het indoorgedeelte  geopend (alsook Dwervelwind is geopend), dit tot en met 25 februari. Vanaf 26 februari start Toverland met het Pré Season waarbij het park volledig zijn deuren opent, dit iedere dag van de voorjaarsvakantie. Ook zal het park tussen 9 en 30 maart iedere woensdag en weekend geopend zijn. Vanaf 23 april t.e.m. 7 mei zal het park geopend blijven tot en met 20u. Dit zal ook het geval zijn voor Pasen, Pinksteren en Hemelvaart.

Ook het Pop-up Summer Camp komt dit jaar terug. Deze camping gelegenheid zal vanaf 16 april t.e.m. 4 september opnieuw zijn deuren openen. Wie fan is van festivals zal op zaterdag 21 mei kunnen genieten van Toverland Live. Een heus muziekevenement waar u een heleboel artiesten zal zien optreden. Ook YOUTUBERSxTOVERLAND komt terug. Deze dag staat volledig in het teken van Youtube waarbij bekende YouTubers meet & greets organiseren met hun fans. Deze speciale dag zal doorgaan op 12 juni.

De zomervakantie wordt in Toverland gestart met Troyback days. Dit om de 15de verjaardag van de houten achtbaan Troy te vieren. Op 9 juli is er de Magic Member Night, een exclusieve avond speciaal voor abonnementhouders. Het zomerprogramma van Toverland heet Summer Feelings en zal van 16 juli t.e.m. 4 september duren. Het park zal dan iedere dag tot 21u geopend zijn.

In het najaar organiseert Toverland traditioneel de Halloween Days & Nights, dit vanaf 8 oktober. Het Halloweenevenement eindigt op 6 november. Op 26 november start de winteropening van Toverland, waar het park voor de allereerste keer in de winter al zijn attracties zal openen. De winteropening zal duren tot 15 januari 2023. Ook in 2023 zal Toverland opnieuw een Pré Season organiseren.

Bron: Toverland

Foto’s: TPF