Disneyland Paris viert zijn 30ste verjaardag

Vanaf 6 maart viert Disneyland Paris feest want het park wordt 30 jaar. Op 12 april 1992 opende het park zijn deuren en nu zo’n 375 miljoen bezoekers later is het tijd voor feest. Zo zullen bezoekers kunnen genieten van een nieuwe show, zullen de Disneyfiguren een speciaal kostuum dragen en zal er voor Disney Illuminations een preshow plaatsvinden met drones. De kers op de taart wordt de opening van Avengers Campus.

 

Disneyland Paris viert dit jaar zijn 30ste verjaardag. Vanaf 6 maart zullen bezoekers van het park kunnen genieten van de festiviteiten in het park. Disneyland zelf spreekt van een nieuw tijdperk. Een tijdperk van transformatie, grenzeloze creativiteit en nieuwe technologieën, ten behoeve van een steeds meeslepende en onvergetelijke bezoekerservaring.

 

 

Als eerste zal er dagelijkse een nieuwe show vertoond worden in het park. Met maar liefst 30 Disney-figuren en dansers belooft het alvast een prachtige show te worden. Mickey Mouse en zijn vriendjes hebben voor de gelegenheid ook een nieuw kostuum gekregen. Zo zal Minnie Mouse een broekpak dragen.

Naast deze show krijgt Disney Illuminations vanaf die dag ook een gloednieuwe preshow. Disney D-Lights wordt een ongeziene show met videoprojectie, lichtgevende waterstralen, lichteffecten, mist, lasers, bekende Disney muziek en drones. Die laatste is opvallend, want er zijn nog nooit drones gebruikt bij een show in Disneyland Paris. Voor deze preshow zullen er maar liefst 200 drones gebruikt worden.

Disneyland presenteert naast shows ook nog een andere nieuwigheid in het park, namelijk Magical Gardens, dat zal bestaan uit 10 tuinen. In deze tuintjes zullen er maar liefst 30 kunstwerken geplaatst worden. Uiteraard zijn de kunstwerken gebaseerd op een heleboel Disney-figuren. Ook de horeca in het park viert mee met een heleboel speciale taartjes en gebakjes en ook in de shops zullen Disney-fans leuke souvenirs terugvinden om mee naar huis te nemen. De spreekwoordelijke kers op de taart wordt natuurlijk de opening van Avengers Campus in Walt Disney Studios dat deze zomer opent.

Foto’s & Bron: Disneyland Paris