Merlin Entertainments neemt management van “This is Holland” over

Merlin Entertainments, dat eigenaar is van de Lego-pretparken, Madame Tussauds vestigingen en de Sea Life Centers, neemt het Management van “This is Holland” over. “This is Holland” is een vliegsimulator waar je wordt meegenomen om over enkele van de mooiste plekjes in Nederland te vliegen. Merlin Entertainments neemt enkel het management over, de attractie blijft dus dezelfde eigenaar behouden.

 

This is Holland, een vliegsimulator gelegen in Amsterdam, wordt onderdeel van de Britse pretparkengroep Merlin Entertainments. De Britse firma neemt enkel het management over, This is Holland krijgt dus geen nieuwe eigenaar. Vanaf 31 maart maakt This is Holland dus deel uit van de grote groep pretparken en andere toeristische attracties die de groep rijk is. Zo zijn onder andere de Lego-pretparken, de Madame Tussauds vestigingen en de Sea Life Centers onderdeel van deze groep.

This is Holland past perfect binnen in de strategie van de groep, namelijk het runnen van meerdere overdekte attracties in belangrijke steden. Zo kun je in het Nederlandse Scheveningen al een Sea Life Center en een Lego Discovery Center vinden. Ook in Amsterdam, waar This is Holland gelegen is, vind je nog 2 andere attracties terug. Namelijk The Amsterdam Dungeon en Madame Tussauds Amsterdam, wat de teller op 3 indoorattracties brengt in Amsterdam. Merlin Entertainments blijft verder investeren in Nederland want momenteel zijn werken aan een Peppa Pig speelpark in Leidschendam al vergevorderd. Ook wordt het potentieel van deze vliegsimulatoren bekeken om ze al dan niet ook op andere locaties te bouwen.

 

bron/foto’s: Merlin Entertainments