Fraispertuis City kondigt nieuwe attractie Les Draisines aan

Het Franse pretpark Fraispertuis City maakte onlangs bekend afscheid te nemen van haar bumperbootjes maar wilde toen nog niet vertellen welke nieuwigheid deze zou vervangen. Ondertussen liet het park weten dat op deze plek de attractie Les Draisines zal openen.

 

Met Les Draisines maakte Fraispertuis City de vervanger bekend van de bumperbootjes die uit het park verdwijnen. De nieuwe attractie wordt een interactieve draaimolen van het type Sidecar in XL versie. In deze attractie is plaats voor 24 personen en wordt gebouwd door Technical Park.

Er wordt in totaal ongeveer € 900.000 geïnvesteerd in deze nieuwe attractie die unieke karretjes zal krijgen. Deze karretjes zullen het uiterlijk krijgen van oude stoomvoertuigen die vroeger gebruikt werden voor de bouw en het onderhoud van de spoorwegen.

In dit type attractie kunnen de bezoekers zelf gas geven waardoor ze omhoog gaan. In tegenstelling tot de oorspronkelijke uitvoering met moto’s koos het park voor vrachtwagens als karretjes. Een voorbeeld is Heisse Offen in Erlebnispark Tripsdrill.

 

 

Bron en foto: Fraispertuis City