Fotoalbum: Kinderfoor Kortrijk brengt vertier in de kerstvakantie

In Kortrijk strijkt in de kerstperiode opnieuw een Kinderfoor neer. In tegenstelling tot vorig jaar kan je deze nu vinden op de Grote Markt. In de schaduw van het Belfort bieden verschillende attracties en eetkramen vertier. Niet alleen voor de allerkleinsten is er iets te beleven, ook aan de jeugd en de volwassenen werd gedacht.
Een tripride en bidule bieden vertier voor groot en klein. Enkele kleine kinderattracties vervolledigen het aanbod. Geen zin in attracties? Dan kan je genieten van een lekkere oliebol aan een van kramen, of kan je een balletje gooien of je geluk beproeven in het lunapark.

Themeparkfreak Matthieu trok in zijn thuisstad op ontdekking en kwam met een kleine fotoreportage terug.

De kermis is nog geopend tot en met zondag 9 januari. Dit vanaf de middag tot 23u00.