Attractiepark De Waarbeek start nieuw seizoen met nieuwe ingang

Het Nederlandse attractiepark De Waarbeek zal volgend pretparkseizoen beginnen met een nieuwe ingang. Het park deelde op sociale media alvast een concept art met hoe de nieuwe ingang eruit zal zien.

 

Attractiepark De Waarbeek, een pretpark in Nederland, investeert dit jaar in een nieuwe ingang. Op de concept art die het park deelde op sociale media krijgen we een eerste blik op hoe de ingang eruit zal zien. Zo krijgt de ingang een natuurlijke houten voorgevel met onder andere enkele paddenstoelen en mos.

 

Het park investeert dit jaar niet alleen in een nieuwe ingang. Er komt in het park ook nog een nieuwe attractie waarover Themeparkfreaks al eerder een artikel schreef. De attractie zal een soort spookhuis worden en komt op de plek waar de afgelopen twee jaar de gehuurde achtbaan Goldmine Express stond opgesteld.

 

Bron & foto’s: Attractiepark De Waarbeek