Fotoalbum: Freizeitpark Plohn – september 2021

Het is september wanneer Themeparkfreaks Hannelore en Gregory besluiten om Freizeitpark Plohn te bezoeken. Freizeitpark Plohn is een pretpark in Duitsland met enkele verborgen pareltjes in pretparkland. Als eerste hebben ze een met El Toro een hele goede houten achtbaan staan. Dynamite, de enige achtbaan van het park die overkop gaat, is dan weer een achtbaan voor mensen die het graag wat extremer hebben. Het park heeft ook een indoor powered coaster die prachtig gethematiseerd is en alsof dat nog niet genoeg is zijn er nog drie achtbanen die gericht zijn op families met kinderen. Uiteraard vind je er ook nog enkele waterattracties en flatrides. Als laatste beeldt het park ook een heleboel sprookjes uit. Gregory nam enkele foto’s in dit Duitse park.