Nieuw pretpark Flipped Funpark kondigt allereerste achtbaan aan

Het nog te openen Duitse pretpark Flipped Funpark kondigde onlangs haar allereerste achtbaan aan. Het park opent later deze maand haar indoorgebied, maar zal in de toekomst ook uitbreiden met outdoor attracties.

 

In de Duitse stad Singen in Baden-Württemberg zal op 22 januari het nieuwe indoorpark Flipped Funpark openen. Dit park straalt een steampunk look uit en werd vernoemd naar de mascotte Flippi. Onder de attracties bevinden zich de botsautootjes Space Planet, het autoritje Flippi’s Crazy Car World, de mini schommelboot Captain Lucky en de mini frisbee Santa Lucia.

Verder kan je in het park ook een grote softplay-zone vinden met Flippi´s Playworld en Flippi´s Wonderland. Voor de durvers is er het touwenparcours Expedition Flippmountain, waar je ook een Zipline attractie vindt. Op de site staan ook nog attracties vermeld als Flippi’s Big Air Jumps, Flippi’s Jump World, Flippi’s Big Slides, Dreams of Fly. Welke dit precies worden is niet echt duidelijk maar het lijken trampolines of springkastelen te worden en glijbanen.

Tegen de zomer wil het park ook een buitengebied openen. Een van de attracties hier worden de botsbootjes Pirates Island Captain Molly. In 2023 belooft het park ook de opening van haar eerste achtbaan. De achtbaan zal de naam Flippi Tours krijgen. Momenteel is het nog niet geweten welke fabrikant deze zal bouwen, enkel dat het een Spinning Wild Mouse wordt. Als voorbeeld deelde het park een foto met daarop Famous Jack uit Bagatelle, die net als het park een Steampunk thema heeft.

Bron en foto’s: Flipped Funpark