Europa-Park lanceert eigen streaming platform VEEJOY

Afgelopen weekend sloot Europa-Park de poorten voor het winterseizoen, maar vanaf nu zijn de verhalen van Duitslands grootste attractiepark ook thuis en het gehele jaar te beleven. Gisteren is namelijk het eigen streaming platform van start gegaan. Op VEEJOY haal je met de verschillende mediaproducties het Europa-Park-gevoel in huis.

 

In Europa-Park en het nieuwe waterpark Rulantica worden vele verhalen verteld. Veel van deze verhalen zijn de afgelopen tijd verfilmd en nu gebundeld op streaming platform VEEJOY. Continu zal er nieuwe content toegevoegd worden. Iedereen die inlogt op VEEJOY krijgt nu bijvoorbeeld ook een exclusief kijkje achter de schermen van Duitslands grootste attractiepark. In een zesdelige serie wordt aan de hand van nog nooit vertoond beeldmateriaal het verhaal over de ontstaansgeschiedenis van Europa-Park verteld. Het eerste deel staat nu op VEEJOY en laat zien hoe de keuze voor een vestigingsplaats op het vissersdorpje Rust viel en waaraan het park zijn naam dankt. De overige vijf delen van ‘The Europa-Park Story’ komen iedere donderdag beschikbaar.

Naast podcasts zijn er tientallen clips, documentaires, films en making of-video’s te bekijken. VEEJOY wordt in het Duits, Frans en Engels aangeboden en biedt het merendeel van de inhoud gratis aan. Het aanmaken van een account is gratis. Meer informatie op VEEJOY.DE