Plopsaland De Panne blijft voor het eerst ook na kerstvakantie open en zoekt 500 medewerkers

Waar Plopsaland De Panne normaal vanaf nu tot aan de paasvakantie in winterslaap gaat, blijft het park voor de eerste keer open op woensdagen en weekends in de periode januari – maart en gedurende de volledige krokusvakantie. Voor deze winteropening en het nieuwe hoogseizoen vanaf april is Plopsa De Panne op zoek naar 500 medewerkers in de verschillende afdelingen.

 

Traditioneel eindigde het seizoen van Plopsaland De Panne op de laatste dag van de kerstvakantie. Daarna sloot het park steeds zijn deuren om op de eerste dag van de paasvakantie terug open te gaan. We spelen al langer met het idee om tijdens de wintermaanden en krokusvakantie open te blijven, zeker met de zachte winters van de afgelopen jaren. Met de komst van het Plopsa Hotel, dat elke dag geopend is, konden we uiteraard niet achterblijven.”, aldus Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group.

 

500 werknemers gezocht

Extra openingsdagen zorgen vanzelfsprekend voor extra jobs. Daarom is de site De Panne dringend op zoek naar een 500-tal nieuwe werkkrachten, dat gaat voornamelijk over seizoenmedewerkers voor Plopsaland De Panne, maar ook redders voor Plopsaqua De Panne en hotelmedewerkers worden gezocht. In het kader van deze zoektocht organiseert het park op zaterdag 15 januari en woensdag 16 februari jobdagen. Inschrijven voor een van de twee jobdagen kan via https://www.plopsalanddepanne.be/nl/vacature/jobdagen-plopsa-resort-de-pannewww.plopsalanddepanne.be/nl/vacature/jobdagen-plopsaland-de-panne. Alle vacatures zijn ook steeds te raadplegen op het vacatureportaal van Plopsa via https://www.plopsajobs.com/nl/www.plopsajobs.be. Wie bij Plopsa wil werken, kan zich ook elke weekdag tijdens de kantooruren aanmelden in de burelen van Plopsaland.

 

Reservatie

Wie Plopsaland De Panne tijdens de wintermaanden wil bezoeken, is verplicht zijn bezoek op voorhand via de website https://www.plopsalanddepanne.be/nlwww.plopsalanddepanne.be%20te reserveren. Overnachtingen in het Plopsa Hotel kunnen geboekt worden via https://www.plopsahotel.be/nlwww.plopsahotel.be.