ART Engineering stelt nieuwe attractie Seesaw Twister voor

Het Duitse bedrijf ART Engineering, gekend van achtbanen als Ba-a-a-Express in Europa-Park en Noisette Express in Nigloland, stelt haar nieuwe attractietype Seesaw Twister voor. Het gaat om een soort wip.

 

Met de Seesaw Twister bedacht de Duitse attractiebouwer ART Engineering opnieuw een familiale attractie. Onlangs nog stelde het bedrijf haar hybride achtbaan voor met stalen track en houten supports, eveneens gericht op families.

Met de Seesaw Twister ontwikkelde het bedrijf een soort van automatische wip, die zowel op en neer beweegt als in een wipbeweging. Maar dat is niet alles, om de rit nog leuker te maken kunnen de bakjes waarin de gasten plaatsnemen ook rond hun as draaien.

 

De attractie zal zo’n 320 personen per uur kunnen verwerken. Kinderen kunnen al een ritje maken vanaf een minimumlengte van 90 cm. De attractie kan op een beperkte oppervlakte geplaatst worden van circa 3,50 m x 12,50 m en ze is 5,00 m hoog.

Bron en foto’s: ART Engineering