WILDnights maakt plaats voor het Winterplein bij wildlands Aventure Zoo Emmen

Helaas heeft WILDLANDS Adventure Zoo Emmen moeten besluiten ook dit keer de vijfde editie van WILDnights, het sfeervolle avondprogramma tijdens de kerstvakantie, niet door te laten gaan. De opnieuw aangescherpte coronamaatregelen, de verplichte dagelijkse sluiting om 17.00 uur en de beperkingen in de horeca heeft het park doen besluiten af te zien van deze avondopenstelling die in de voorgaande edities massaal bezocht werd. WILDnights stond gepland van zondag 26 december 2021 tot en met zondag 9 januari 2022.

 

Om bezoekers wel een feestelijk, winters gevoel mee te geven, wordt het park in de kerstvakantie sfeervol aangekleed. Vooral het gebied Nortica leent zich voor een winterse aankleding en het Kompasplein zal in deze periode worden omgedoopt tot Winterplein. Hier kunnen bezoekers genieten van de vele kerstbomen, (nep)sneeuw, warme chocolademelk, vuurkorven, foodtrucks en gezellige lampjes. Uiteraard kunnen gasten van het park ook de Backstage-route blijven bezoeken, waarbij ze achter de schermen komen en bij de dieren op stal, in de keuken van het park en in de Waterfabriek kunnen kijken.