Walibi Belgium deelt foto’s winteronderhoud

Tijdens de winter sluiten heel wat pretparken de deuren, waaronder ook Walibi Belgium. Tijdens deze winterslaap gaan de technische ploegen in verschillende pretparken over tot een grote controle van alle attracties. Walibi deelde enkele leuke foto’s op sociale media en geeft ons hierbij een unieke kijk achter de schermen.

 

Walibi Belgium is net zoals heel wat andere pretparken gesloten van begin november tot begin april. In de wintermaanden besluiten heel wat parken om de attracties van kop tot teen te onderwerpen aan een grote inspectie. Walibi Belgium deelde enkele foto’s via de sociale media waarop we kunnen zien hoe de achtbaantreinen van hun spoor worden gehaald. Op deze manier kunnen technici de gondels nader bekijken en waar nodig een onderhoudsbeurt geven.

Op de foto’s zien we de treinen van Vampire, Weerwolf en Psyké Underground. Bij die laatste moet de trein zelfs door een groot luik in het dak naar boven getakeld worden. Ook het paradepaardje van het park, de nieuwe Mega Coaster Kondaa, krijgt haar eerste winteronderhoud.

Bron & Foto’s: Walibi Belgium