Museumpark Archeon is provincie winnaar Kidsproof museum 2022

Museumpark Archeon is tijdens de online Museumkids Awards 2022 uitreiking op maandag 29 november 2021 uitgeroepen tot het beste Kidsproof museum 2022 in de provincie Zuid-Holland. Dit betekent dat er tijdens de herfstvakantie door de Museuminspecteurs (kinderen t/m 12 jaar) goed is gestemd op Museumpark Archeon. Met trots neemt het museumpark deze prijs in ontvangst. 

 

Afgelopen jaar konden kinderen t/m 12 jaar weer stemmen op de leukste Kidsproof museum van Nederland. Alle musea konden meedoen, met deze deelname maak je kans om het meest Kidsproof museum van de provincie te worden. Hierbij is Museumpark Archeon uitgeroepen tot leukste Kidsproof museum 2022 van de provincie Zuid-Holland. De winnaars van de provincie maken vervolgens weer kans op de landelijke Kidsproof museum 2022 prijs.  

Het leuke aan Museumkids is dat je na de uitreiking kan zien wat de inspecteurs hebben ingevuld op bepaalde vragen. Museumpark Archeon is super trots op de titel ‘Het beste Kidsproof museum in de provincie Zuid-Holland 2022’ en bedankt alle Museuminspecteurs. 

 

Foto: Museumpark Archeon