Legoland Deutschland plant miljoeneninvestering

Enkele weken nadat Legoland Deutschland bekendmaakte te investeren in een uitbreiding van het vakantiepark met een Ninjago zone, kondigt men nu ook een grote uitbreiding van het pretpark aan. Het gaat om een nieuw themagebied dat miljoenen zal kosten.

 

Legoland Deutschland gaat in de komende jaren enorm groeien. Het park vroeg een bouwvergunning aan voor een volledig nieuw themagebied, welke goedgekeurd werd. Het nieuwe gebied zal aansluiten op het land van de farao’s. Het uit te breiden gebied heeft een grootte van ​​1,2 hectare, waardoor het pretpark groeit tot 17,2 hectare.

Het nieuwe gebied zal in 2023 geopend worden. Hier zullen nieuwe attracties komen alsook heel wat nieuwe schaalmodellen in Lego. Over welk thema en welke attracties het precies gaat, wil het park momenteel nog niets kwijt.

 

Bron en foto’s Legoland Deutschland