Fotoalbum: Tatzmania Löffingen – augustus 2021

Jonathan, Jos en Lennert trokken op hun Europese toer door 11 verschillende landen. Ook Zwitserland mocht niet op de planning ontbreken. Een hele hoop pretparken en rodelbanen werden bezocht en ook vandaag delen we graag enkele foto’s van hun avontuur.

 

Tatzmania Löffingen is gelegen in Löffingen in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg. Het is een dierentuin met ook een pretparkgedeelte aan verbonden. Er staan onder andere twee achtbanen met Gold Rusher, een Bobsled Coaster van Gerstlauer die opende in 2019 en African Spin, een spinning coaster van SBF Visa Group die opende in 2018. Verder heb je hier een vrijevaltoren, een thrillride van Technical Park, ballonmolen, koffiekopjes, rondritje en heel wat andere kinderattracties. De dieren zitten wijdverspreid in het park.