Ravensburger Spieleland opent nieuwe overnachtingsmogelijkheden in 2022

Het Duitse pretpark Ravensburger Spieleland opent in 2022 nieuwe overnachtingsmogelijkheden in haar vakantiepark. Deze zullen de vorm krijgen van een houten BRIO-trein. Er komt een locomotief met 19 wagons. De nieuwe accommodaties zijn gebaseerd op producten van BRIO, een Zweedse fabrikant van houten speelgoed die deel uitmaakt van de Ravensburger Groep.

 

In 2022 zal het Duitse pretpark Ravensburger Spieleland haar vakantiepark uitbreiden met extra overnachtingsmogelijkheden. Er komt een grote BRIO-trein in het vakantiepark met een locomotief en 19 wagens. In elk van de onderdelen van de trein zal plaats zijn voor twee volwassenen en twee kinderen.

 

De wagons zullen volledig uit hout gebouwd worden en bieden een groot familiebed van twee meter breed, een uitschuifbare tafel voor spelavonden, twee zitbanken die kunnen worden omgebouwd tot kinderbedjes en veel opbergruimte.

 

Sanitaire voorzieningen zijn er niet in deze trein, hiervoor moeten de gasten gebruik maken van het badhuis van het vakantiedorp. Daar zijn toiletten en individuele douches te vinden.

De nieuwe accommodatie zal beschikbaar zijn vanaf april 2022 en kan je nu al boeken. De prijs voor een overnachting in de locomotief of in een treinwagon start vanaf 180 euro en is voor maximaal vier personen.

 

Bron en foto: Ravensburger Spieleland, Parkerlebnis