Alabama Adventure kondigt nieuwe achtbaan aan

Het Amerikaanse pretpark Alabama Adventure maakte bekend in 2022 een nieuwe achtbaan toe te voegen aan haar aanbod. Ook drie andere attracties zullen geopend worden, al houdt men die voorlopig nog even geheim.

 

Alabama Adventure opent volgend jaar de achtbaan Cheddar Chase, een klassieke wilde muis achtbaan welke gebouwd werd door de voormalige fabrikant L&T Systems uit Italië. De achtbaan is dus niet volledig nieuw, maar stond voorheen in het Amerikaanse pretpark Lake Winnepesaukah. Daar ging ze sinds 2001 door het leven als Wild Lightnin’. Ze sloot op haar vorige locatie in 2021.

 

Behalve de achtbaan wil het park nog drie andere attracties openen. Welke deze worden maakt het park in de komende maanden bekend.

 

Bron en foto: Alabama Adventure