Fotoalbum: Plopsaland De Panne – 25 jaar Studio 100 dag-event 2021

Aangezien Themeparkfreak Bob nog steeds niet de kans had om The Ride To Happiness By Tomorrowland zelf te gaan uittesten en er op deze dag een evenement plaatsvond om de 25ste verjaardag van Studio 100 te vieren kon Bobby Turbo geen excuses meer verzinnen om niet naar Plopsaland De Panne te trekken. Samen met Themeparkfreak Tristan trok hij er dan ook op uit om overweldigd te worden door de power en te gekke rit van deze Mack Spinning Coaster. Uiteraard staan er in het park nog tal van andere zeer leuke attracties, denk maar aan Anubis The Ride en Heidi The Ride of de dit jaar getransformeerde Nachtwacht Flyer. Overdag vond een groots optreden plaats op het dorpsplein waar tal van Studio 100 figuren het beste van zichzelf gaven. Zo passeerden Samson & Marie de revue samen met Kabouter Plop, Piet Piraat, Mega Mindy, K3 en tal van anderen.