Kernies Familienpark organiseert opnieuw de Winter Wunderland Drive-In

Wunderland Kalkar organiseert dit jaar opnieuw de Winter Wonderland Drive-In. Zoals de naam al doet vermoeden rij je met je wagen door het park voor een “kerst-autosafari”. Dit over een afstand van 1,5 kilometer.

 

In tijden van corona moeten sommige pretparken wat creatiever omgaan met de huidige regels/maatregelen willen ze hun park rendabel openhouden. Vorig jaar bedacht Wunderland Kalkar zo de Winter Wunderland Drive-In. Met je wagen rij je met je bubbel doorheen het park waar je kan genieten een heuse kerst-autosafari. En aangezien het vorig jaar een succes was organiseert Wunderland Kalkar dit jaar opnieuw de Drive-In.

 

Van 25 november 2021 tot en met 16 januari 2022 kun je van donderdag tot en met zondag, uitgezonderd op kerstavond en nieuwjaarsdag, terecht in het park voor de Drive-In. De Drive-In is open van 16u tot 20u, waar je een traject van 1,5 km aflegt in het park. Het park is versierd met allerlei kerstdecoratie, de attracties worden verlicht en natuurlijk is er ook de kerstman. Langs de route vind je ook de dieren van het circus terug. Op het einde van dit traject kan je een nostalgische kermis terugvinden alsook een magische kerstmarkt met auto terras.

 

Wie de Winter Wunderland Drive-In wil uitproberen, moet op voorhand een ticket kopen want het park heeft geen geopende kassa’s. Het voertuig waarmee je het park betreedt mag een maximale hoogte van 2m40 hebben. Een ticket kost € 15 per auto.

 

Bron & Foto: Wunderland Kalkar