Fotoalbum: Kermis Hasselt – september 2021

Themeparkfreaks Bob en Tristan trokken in september naar de Hasseltse kermis. Deze kermis trok vele duizenden bezoekers, die voor het eerst konden genieten van een dagje uit zonder echte mondmaskerplicht. In de attracties was dit nog wel verplicht, maar daar leek nog weinig op gelet te worden. Op de kermis stond heel wat grootvermaak zoals de Break Dance Deca Dance van Bufkens, de remix Techno Power en Smashing Jump Air Maxx. Als achtbanen konden we hier Dragon van Mark Torfs ontdekken alsook de Wild Mouse van Bufkens en Canyon van Ropers. Ook de Nederlandse achtbaan Family Dragon Coaster van Dauphin was van de partij. Deze achtbaan was onlangs nog op pad naar Riga vanuit Estland, tot ze plots het nieuws kregen dat deze kermis geannuleerd werd. Terug de boot op dan maar en richting Hasselt.