Festiviteiten 30 jaar Disneyland Paris bekendgemaakt

Op het Destination D23-evenement in Walt Disney World in Florida zijn de festiviteiten rond 30 jaar Disneyland Paris voorgesteld. Fans aanwezig op het evenement konden een glimp opvangen over hoe de Main Street zal worden versierd en welk kostuum Mickey Mouse tijdens deze festiviteiten zal dragen. Ook werd er gekeken naar de werkzaamheden op het toekomstige “Avengers Campus” in Walt Disney Studios.

 

Josh D’Amaro, de voorzitter van de Disney parken, gaf op het Destination D23 evenement dat doorging in Walt Disney World in Florida een eerste blik op de festiviteiten rond 30 jaar Disneyland Paris. Op 6 maart 2022 start het feest en zal de Main Street versierd worden. Enkele Disney figuren krijgen voor deze gelegenheid ook een nieuw kostuum. Zo kan je op onderstaande afbeeldingen het nieuwe kostuum van Mickey Mouse en zijn vrienden terugvinden.

Daarnaast werd er ook een blik geworpen op “Avengers Campus”. Het nieuwe gebied rond de superhelden van Marvel begint stilaan vorm te krijgen en zou in de zomer van 2022 openen in het Walt Disney Studios Park. In dit gebied zal je een darkride rond Spiderman vinden alsook de gerenoveerde Rock ’n’ Roller Coaster die in 2022 een andere naam zal krijgen en in het teken van Iron Man zal staan.

Bron & Foto’s: Disneyland Paris