Wildlands organiseert eerste editie van Wildlands Run

De Nederlandse dierentuin Wildlands in Emmen organiseert volgend jaar voor de allereerste keer de Wildlands Run. Voor dit hardloopevenement werkt het park samen met MM4 Events, deze organisatie heeft vroeger ook al andere hardloopevenementen georganiseerd.

 

Wildlands, een derentuin in het Nederlandse Emmen, organiseert op 16 september 2022 de allereerste editie van de Wildlands Run. Op deze vrijdag zal je dus kunnen lopen doorheen het park langs de vele dieren die het park heeft.

Wildlands werkt samen MM4 Events om dit evenement mogelijk te maken. MM4 Events heeft al heel wat hardloopevenementen georganiseerd waaronder de 4 mijl van Emmen. Over het evenement is niet nog niet veel informatie vrijgeven. Wie geïnteresseerd is, kan terecht op de website Wildlandsrun.nl.

 

Bron & foto: Wildlands/MM4 Events