Freizeitpark Schloss Beck investeert miljoenen in uitbreiding en nieuwe achtbaan

Het Duitse pretpark Freizeitpark Schloss Beck gaat de komende jaren enorm investeren. Het parkje dat gelegen is naast Movie Park Germany opent in de toekomst en grote waterspeeltuin, indoorgebied met achtbaan en een park met beelden en planten.

 

Freizeitpark Schloss Beck zal de komende jaren enkele miljoenen euro’s investeren in uitbreidingen om zo de toekomst van het park veilig te stellen. Dit is opmerkelijk omdat de afgelopen twee seizoenen ondermaats waren voor het park. Uiteraard kwam dat voornamelijk door de coronapandemie.

 

Uitbreidingen

De eerste uitbreiding van het park werd al eerder bekendgemaakt, het park zal namelijk een grote waterspeeltuin met veel speelmogelijkheden gaan bouwen. Verder wil men een nieuw park aanleggen met veel planten en beelden. Tenslotte is er sprake van een groot indoorgebied, om zo minder weersafhankelijk te worden. In het indoorgebied zullen meerdere attracties gebouwd worden, waaronder een tweede achtbaan. Wanneer deze effectief klaar zal zijn is nog niet bekend. De eerste fase met waterspeeltuin zal openen in 2022 of 2023.

 

Bron: halternerzeitung.de, Bottroper Zeitung