Vorstelijke familie uit Monaco bezoekt Europa-Park en Rulantica

Afgelopen weekend bezocht Z.D.H. Prins Albert II van Monaco het Europa-Park Resort voor een driedaags privéverblijf met zijn kinderen, kroonprins Jacques en prinses Gabriella. De Monegaskische koninklijke familie kwam naar Duitslands grootste attractiepark op persoonlijke uitnodiging van Europa-Park-eigenaar Roland Mack, die jarenlang deel uitmaakte van de jury van het beroemde Circusfestival van Monaco.

 

De vorst en zijn tweeling, die binnenkort zeven jaar wordt, bezochten Europa-Park voor het eerst en genoten van de griezelig mooie Halloween-sfeer in de 15 Europese themagebieden van ’s werelds beste attractiepark (volgens vakblad Amusement Today al voor het zevende jaar op rij). Z.D.H. Prins Albert II van Monaco was zeer te spreken over de kwaliteit van Europa-Park, zowel wat betreft de hoeveelheid en verscheidenheid aan attracties als de netheid. De prins, die ooit piloot was van het bobsleeteam van Monaco, raasde met zijn kinderen ook nog over de bobbaan in het Zwitserse themagebied.

 

De prins had daarnaast veel plezier met Jacques en Gabriella tijdens een bezoek aan Waterwereld Rulantica. Dit waterpark met zijn vele glijbanen en Scandinavisch geïnspireerde thematisering is amper twee jaar geleden geopend.

Aan het einde van zijn bezoek bedankte Prins Albert II Roland Mack en zijn broer Jürgen en prees het werk dat zij hebben verricht om het resort met twee parken, zes themahotels en een camping te realiseren. “Onze dank gaat uit naar de familie Mack voor hun gastvrijheid. We hebben echt een geweldige tijd gehad en wensen jullie veel succes in de toekomst,” zei hij, en beloofde snel terug te keren naar Europa-Park.