Taunus Wunderland zal dit jaar ook in de winter openen

Nadat de winteropening in Taunus Wunderland vorig jaar moest afgelast worden door de strenge coronamaatregelen, wil het park dit jaar een nieuwe poging wagen. Van 20 november 2021 tot en met 9 januari 2022 kan je nog een bezoekje brengen aan het Duitse park.

 

 

Taunus Wunderland zal dit jaar voor het eerst ook in de winter openen, en dit van 20 november tot en met 9 januari. Om Winter Wonderland speciaal te maken, werden er enkele nieuwe winterse activiteiten aangekondigd.

Een van de activiteiten wordt een overdekte ijsbaan en je kunt je kerstwensen achterlaten in een wensboom. Uiteraard komt ook de Kerstman langs, naar verluidt zal hij met zijn rendieren zelfs door de lucht vliegen.

Daarnaast wordt Taunus Wunderland omgetoverd tot een echte zee van licht, met bijna twee miljoen lichtjes. Verder vindt er een typische kerstmarkt plaats met blokhutten en kan je een ritje maken op een klassieke carrousel.

 

Bron en foto: Taunus Wunderland