Gardaland organiseert opnieuw het Magic Winter evenement

Traditiegewijs gaan in Gardaland de kerstlichtjes weer aan in de maand december. Dit omdat dan het Magic Winter evenement van start gaat. Van 4 tot 8 december en tijdens de weekends van 11-12, 18-19, en 23-24 december en dan non stop van 26 december tot 9 januari, zal dit plaatsvinden. De magische kerstsfeer wordt gecreëerd door prachtige decoratie en heel wat betoverende shows.

 

Tijdens het Winter evenement van Gardaland kan je genieten van prachtige decoraties, magische shows en uiteraard de attracties die geopend zullen zijn. Waanneer je toekomt aan het park wordt je verwelkomt door mascotte Prezzemolo die samen met enkele dansers de show Welcome to Magic Winter opvoeren. En uiteraard kan een kerstevenement niet zonder de kerstman. Je kan hem ontmoeten in het Magic Village.

In Magic Village staat een mooie bergcabine waar het steeds zal sneeuwen. De jonge bezoekers zullen hier getrakteerd worden op lekkers. Ze kunnen hier de geur opsnuiven van vers gebakken koekjes en wandelen doorheen een speelgoedfabriek. Hier kunnen ze poppen, modeltreinen en knuffeldieren bewonderen. In de postkamer kunnen ze een brief schrijven aan de kerstman, om hem nadien ook te ontmoeten.

Behalve dit alles kan je ook schaatsen op de schaatsbaan, de expo met attractiemodellen bezoeken en een miniatuur spoorweg ontdekken. Ook zal Miniland geopend blijven in het Legoland Water Park. Hier kan je mooie miniaturen van iconische Italiaanse gebouwen bekijken.

 

Shows

In het Gardaland Theater vindt de show The fabulous Christmas Emporium plaats. In deze show wordt in de vorm van een live musical een verhaal verteld. De show zit vol pakkende songs, prachtige kostuums en heel wat acrobatiek. De muziek wordt gespeeld door een live orkest.

De Christmas Tree show voor kinderen vindt plaats in het Teatro della Fantasia. Het verhaal gaat over Prezzemolo die druk bezig is met zich klaar te maken voor de kerstperiode, maar ontdekt dat hij zijn kerstboom niet kan vinden. Hij zal hiervoor hulp krijgen van zijn vrienden.

Bij Hacienda Miguel wordt de show Los Mejores Deseo opgevoerd. Deze opwindende show wordt opgevoerd door zangers en zangeressen die live muziek brengen. Ze brengen uiteraard ook een selectie van de populairste kerstliederen.

Als afsluiter kan je de kerstman zien in een show aan de Albero di Prezzemolo boom. Deze wordt gedecoreerd met duizenden lichtjes en het zal er sneeuwen.

 

Bron en foto: Gardaland