Kerstprogramma Disneyland Paris bekend

Op zaterdag 13 november start het kerstseizoen in Disneyland Parijs. Het programma voor het kerstseizoen is bekend en zoals gewoonlijk worden de beide parken dan prachtige versierd, gaan er fantastische shows door en is er een magische kerstparade. Die laatste is zelfs volledig vernieuwd en uiteraard dragen de Disney figuren hun beste kerstoutfit.

 

Kerst in Disneyland Paris

Vanaf 13 november start het kerstseizoen in Disneyland Paris. Zoals altijd wordt er dan aan het begin van de Main Street een gigantische kerstboom en andere kerstversiering geplaatst. Wie door de Main Street zal wandelen heeft ook nog eens kans op een kunstmatige sneeuwbui en uiteraard zullen heel wat iconische Disney-personages hun mooiste kerstoutfit dragen en kun je ermee op de foto. Denk maar aan Mickey en Minnie Mouse of aan Donald Duck. Uiteraard kan de kerstman ook niet ontbreken.

 

Mickey’s dazzling Christmas Parade

Disneyland Paris presenteert dit jaar een nieuwe parade. De afgelopen jaren heeft het team van Disneyland Paris in het geheim gewerkt aan deze gloednieuwe parade. De parade bestaat uit 5 gigantische praalwagens waarop Mickey en zijn vrienden te zien zullen zijn. Daarnaast zullen enkele Disney prinsessen, de kerstman en Tinkerbell ook te zien zijn.

 

Horeca aanbod tijdens het kerstseizoen

Honger tijdens je bezoek aan 1 van de Disney parken? Je zal kunnen smullen van een breed assortiment aan seizoensgebonden gerechten zoals gevulde kalkoen of een kerststronk. Ook de vegetariërs en veganisten worden niet vergeten, zo is er pompoen- en kastanjessoep of gebakken spelt met asperges en morieljes. Ook in het aanbod zijn enkele “instagrammable” desserts en gebakjes in het thema van enkele Disney figuren.

 

Kerstversiering in de Disneyhotels

Ook de Disney hotels zullen worden versierd met kerstdecoratie. Zo zullen er ook fotomomenten worden georganiseerd in de hotels en is er de optie om een kamer te boeken met kerstversiering en cadeaus in Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel en Disney’s Newport Bay Club.

 

Kerstavond en Oudejaarsavond

Op Kerst- en Oudejaarsavond kun je genieten van enkele speciale menu’s. Zowel in Disney parken als in de Disney hotels kun je terecht voor een heerlijke menu. Op Oudejaarsavond is er een oudejaarsfeest om het jaar feestelijk af te sluiten. Op 25 december en 1 januari is er de mogelijkheid om te brunchen.

 

Disney Illuminations

Op 21 december maakt de bekende afsluitende show Disney Illuminations zijn comeback. Geniet van projecties op het Disney kasteel, begeleid door dansende fonteinen en een knallend vuurwerk. Daarnaast komt er nog een oude bekende terug, namelijk The Lion King: Rhythms of the  Pride Lands. Deze show staat zoals de naam al doet vermoeden in het teken van The Lion King.

 

 

Bron & foto’s: Disneyland Paris