Wildlands verwelkomt 5 miljoenste bezoekers

Op dinsdag 19 oktober verwelkomde de Nederlandse dierentuin Wildlands zijn 5 miljoenste bezoekers. Een belangrijke mijlpaal voor het park dat dit jaar 5 jaar bestaat. Het park gaf het gezin met de 5 miljoenste bezoeker enkele toffe cadeaus.

 

Wildlands, een dierentuin in het Nederlandse Emmen, heeft op dinsdag 19 oktober zijn 5 miljoenste bezoekers verwelkomt. De eer ging naar de familie Soppe uit het Nederlandse Dalen. Het gezin liep om 10u30 nietsvermoedend binnen tot ze plots feestelijk werden onthaald door enkele medewerkers van het park. Uiteraard kreeg de moeder van het gezin een grote bos bloemen en was er een grote taart. Daarnaast kreeg het gezin een echte VIP-dag met een kijk achter de schermen. Daar bovenop kregen ze nog eens een gratis jaarabonnement.

 

Wildlands is een dierentuin met naast dieren ook enkele attracties. Zo heeft het park een rondvaart, een safari en een duellerende boomerang achtbaan. Dit jaar bestaat Wildlands 5 jaar.

 

 

Bron & foto’s: Wildlands