Peur sur le Parc keert dit jaar terug naar Parc Astérix

Dit jaar transformeert Parc Astérix in een spektakel met enge monsters en andere wezens. De attracties worden sfeervol aangekleed en in Les Rues de Paris loop je enge wezens tegen het lijf. Voor de moedigste bezoekers heeft het park ook enkele spookhuizen. Nog tot 7 november 2021 kan je de angst opzoeken.

 

Plezier voor het hele gezin

Opnieuw wordt Parc Astérix dit jaar in een Halloweenkleedje gestopt. 14 ton aan pompoenen, 3000 maïsplanten en heel wat strobalen zijn verspreidt in het park en aan de hotels. Om er voor te zorgen dat iedereen kan genieten van deze dagen zijn de enge zones duidelijk aangeduid. Dit door middel van verkeerslichten die aantonen of het in de zone geschikt is voor jonge bezoeker, het er al iets enger is of dat deze enkel voor de dapperste bezoekers is.

Forêt d’Idéfix:

De jonge bezoekers kunnen hier door een levende tuin wandelen. De planten lijken hier tot leven te komen.

Chemin des Sorciers:

Door een vreselijke vloek verandert National 7 in een enge attractie vol valstrikken, heksen en pompoenen.

Chaudrons Infernaux…

In deze kookpotten zullen de bezoekers het gezelschap krijgen van enge geesten.

 

Niet te missen horrorervaringen

La maison de la Peur (vanaf 16 jaar)

Dr. Cérébrus, psychiater en alchemist wanneer het hem uitkomt, hypnotiseert moedige durfallen en neemt hen mee op sleeptouw tijdens dit initiatieparcours. Vampiers, levende doden en andere vreemde gedrochten zijn uw grootste nachtmerrie!

La Colère d’Anubis

In het museum “Het Toevluchtsoord” heeft de inventarisatie van een collectie uit het oude Egypte enkele misnoegde geesten bevrijd. Niemand weet welke gedaantes ze aannemen wanneer ze uit hun tent worden gelokt. Stap binnen, maar wees op uw hoede … Betreden op eigen risico!

Mission Perdue (3D-ervaring)

Vertrek op expeditie tussen de sterren en ga op zoek naar de vermiste bemanningsleden op een onbekende planeet. Ontmoet de derde soort.

The Catacombes

Dit spookhuis is er voor de dapperste bezoekers. Ze worden meegenomen op een expeditie in de donkerste catacombes. Een grafdelver begeleidt hen en neemt ze mee een geheime gang in, in het midden van een kerkhof. Deze leidt naar een grote ondergrondse kamer. Ze zullen er spoedig achter komen dat ze opgesloten zitten. Dit spookhuis is gebouwd op een oppervlakte van 300m2 en bevat heel wat enge verrassingen. Op zoek naar een uitweg zullen de bezoekers nergens van gespaard blijven, landverschuivingen, massagraven en skeletten. Verder bevat dit spookhuis heel wat speciale effecten als: rook, geluidseffecten, wind, speciale belichting en geuren.

La Foire aux 6 trouilles

Op een verlaten kermis vind je psychedelische personages die de bezoekers willen entertainen met dans, stunts en spelletjes.

 

Halloween show

Magna Maleficus

In deze familie wordt men tovenaar van vader op zoon. Niemand is bestand tegen de hypnotische krachten van deze schrikbarende personen. Betovering of vervloeking…hij beslist!

Magna Maleficus is een magische voorstelling in het Théâtre de Panoramix en vindt alleen plaats tijdens Peur sur le Parc. Deze voorstelling is niet geschikt voor kinderen onder de 12.

 

Een Covid Pass is nodig voor een bezoek aan het park en evenement

 

Bron en foto: Parc Astérix