Taunus Wunderland wordt omgetoverd tot griezelpark tijdens Halloween

Vanaf 1 oktober wordt er weer Halloween gevierd in Taunus Wunderland. Het attractiepark wordt dan volledig versierd en beloofd voor heel wat gruwelijk plezier voor het hele gezin te zorgen. Meer dan 10.000 pompoenen, 5.000 balen stro, 10.000 maïsstengels en veel horrorversieringen wachten op Halloweenfans van alle leeftijden.

 

Tijdens alle openingsdagen van Taunus Wunderland in oktober staat het griezelplezier centraal. Je kan je dan laten schminken, pompoenen uitsnijden en veel meer. Elke bezoeker die in Halloweenkostuum het park bezoekt, betaalt een gereduceerde entreeprijs van slechts € 21.

 

Nocturnes

Op de laatste drie zaterdagen van oktober eindigt het horrorplezier in Taunus Wunderland pas om 22u30. Op deze lange Halloweenavonden kunnen bezoekers in het donker op de achtbaan rijden en ’s nachts door de griezelige themawerelden wandelen. Bovendien wachten op deze lange nachten vele “speciale gasten” de bezoekers op: de horrorverhalenverteller Andreas Krall, de wintersteengeesten, de heks Nebelgunde en veel meer. Het hoogtepunt van de lange Halloweenavonden wordt op elke zaterdag vanaf ongeveer 22u een spectaculair vuurwerk.

 

Bron en foto: Taunus Wunderland