Spinnenwebben en pompoenen tijdens Halloween in Legoland Deutschland

Nog tot 31 oktober is het Halloween in Legoland Deutschland. Talrijke versieringen als spinnenwebben en pompoenen tooien het park en brengen je in de juiste sfeer. Op zaterdag blijft het park langer geopend.

 

Het Legoland Deutschland Resort in het Beierse Günzburg wordt tot en met 31 oktober 2021 omgetoverd tot een Halloweenwereld voor gezinnen: Duizenden pompoenen, tientallen metersgrote spinnenwebben, vogelverschrikkers, strobalen en maïsstengels zorgen alvast voor de juiste stemming.

Breng in het park een bezoek aan Pimpinellas Hexenwel, hier woont een tovenaar die kinderen verwelkomd die Trick Or Treaten. Ook is er een uniek fotopunt waar je een keer op een heksenbezem kunt rijden. Een ideaal souvenir van een iets ander bezoek aan Legoland Duitsland.

Op elke dag van het evenement is er ergens in het familiepark een oranje Lego-cadeau verstopt. De vinder kan het openen en inruilen voor echte geschenken.

Het “Miniland” ziet er ook heel anders uit, want er is een verlaten kermis neergestreken. Waarzeggers, jongleurs, circusdirecteuren en de sterkste man ter wereld zijn te vinden in een interactief rariteitenkabinet – maar zijn ze echt of spoken? Iedereen moet het voor zichzelf uitzoeken.

 

Shows om te huiveren in de weekenden

Andere hoogtepunten zijn de speciale Halloween LEGO-shows. Meester gruwel Tobi van Deisner heeft er in zijn shows zijn missie van gemaakt om kleine en grote kijkers te laten huiveren. Om dit te doen, gebruikt hij mysterieuze en spectaculaire trucs. Alexander Mabros neemt je mee in zijn bijzondere wereld, waarin de grenzen tussen technologie, wetenschap en magie naadloos vervagen. Het publiek zal zijn ogen niet geloven als hij plotseling een simpele telefoon in een teleportatieapparaat verandert…

 

Extra lange openingstijden op zaterdag

De Halloween Nights beloven een extra portie kippenvel en een bijzondere horrorsfeer op alle oktober-zaterdagen waarop het park geopend blijft tot 20.00 uur. In de mystieke gloed van gekleurde verlichting is er veel extra Halloween-magie te beleven in het donker. Griezelige steltlopers, mummies en andere enge wezens lopen dan door het park.

 

Seizoenverlenging tot eind november

En ook na 30 dagen Halloweenplezier zijn de familie-avonturen bij LEGOLAND nog lang niet voorbij: Na het einde van de Beierse herfstvakantie blijven het familiepretpark en het aangrenzende vakantiedorp geopend tot eind november. Vanaf 11 november kunnen de bezoekers genieten van de late herfstsfeer tussen gekleurde bladeren, kleurrijke LEGO-stenen en kleurrijke attracties van donderdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur. De seizoensfinale met groots vuurwerk wordt van 7 november naar 28 november verzet.

 

Bron en foto: Legoland Deutschland