Gröna Lund kan weer Halloween vieren

Vorig jaar maakte de pandemie een einde aan Halloween in Gröna Lund, maar op 15 oktober neemt het park naar eigen zeggen wraak met een groots Halloweenevenement. Gedurende 16 dagen loopt het park vol enge wezens, openen vijf spookhuizen en is er heel wat decoratie. De tickets per dag blijven beperkt. De dagen worden opgedeeld in twee delen.

 

Op 15 oktober om 16.00 opende Gröna Lund de poorten voor haar vierde Halloweenfeest. Dit jaar wordt Halloween nog grootser gevierd door meer openingsdagen, meer kwaadaardige wezens, een geheel nieuwe horrorparade door het park, en extra engheid in de vijf horrorhuizen. Net als voorgaande jaren hangt er in de kinderzone een gezellige sfeer die is aangepast aan de jongere kinderen. Maar andere zones van het park worden enger dan ooit.

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen voor elke Halloweendag, waarbij de meeste dagen zijn verdeeld in ochtendsessies en middagsessies. Tickets zijn enkel online en vooraf te boeken.

 

Spookhuizen

Sekten: In een verlaten huis vinden mysterieuze offerrituelen plaats om de machten van de duisternis op te roepen.

Skeppet: Betreed een oosters schip, met een duizend jaar oude vloek.

Olustiga Huset: Lustiga Huset is overgenomen door een moorddadig clownsgroep.

House of Even Worse Nightmares: het vaste spookhuis House of Nightmares wordt nog enger.

Zombie Zone: hier worden gevangengenomen zombies gehuisvest.

 

Bron en foto: Gröna Lund