Fotoalbum: New Jesolandia & Luna Park Parco Eurolandia – augustus 2021

Themeparkfreak Jonathan uit België en Themeparkfreak Jos uit Nederland trokken er andermaal tezamen op uit. Ditmaal gingen ze van het noorden van Italië tot helemaal in het zuiden van het land. Tijdens hun ultieme jacht naar rollercoasters bezochten ze een heleboel pretparken en kermissen.

 

New Jesolandia

New Jesolandia is een avondpretpark gelegen in Jesolo in de Italiaanse regio Veneto. Het park heeft er sinds de zomer er een nieuwe achtbaan bij. Dit is Futurama, een spinning coaster van Shangang Rides uit China. Andere achtbanen vind je er met de Pinfari Zyklon Roller Coaster, de S.D.C. powered coaster Magic Mountain en de Big Apple achtbaan Brucomela. Andere attracties zijn onder andere een Afterburner, zweefmolen, glijbanen, booster, boomstammetjes, kartbaan en een heleboel andere attracties.

Luna Park Parco Eurolandia

Luna Park Parco Eurolandia is gelegen in het Italiaanse Cavallino-Treporti. Het is een echte avondkermis en bevat 1 achtbaantje met de Big Apple rollercoaster Bruco Mela. Verder staan er nog botsauto’s, een glijbaan, tripride, glazendoolhof en een aantal kinderattracties.