Screams ging weer van start bij Avonturenpark Hellendoorn

Afgelopen weekend ging het Halloweenevenement Screams weer van start in Avonturenpark Hellendoorn. Tijdens deze dagen vindt in het park overdag het familievriendelijke Heksendoorn plaats, dat om 19u afgesloten wordt met een vuurwerk aan de boomstammetjes. Nadien vullen de scarezones zich met acteurs en kan je drie spookhuizen en twee walkthroughs overwinnen.

 

Het eerste spookhuis is Horror Hotel, dat wij persoonlijk het sterkst vonden. Je checkt hier in, maar of je er weer uit raakt? Het tweede spookhuis is House of Witches, waar de heksen je van overal belagen, verborgen in wat een bos lijkt te zijn. Tenslotte kan je Death Lab ontdekken, waar je onderdeel lijkt te worden van een experiment.

De vier scarezones zijn verspreid over het park, Dragon Fear vind je aan de achtbaan Balagos, hier lopen ridders rond. Aan de ingang vind je dan weer Freak Circus, een zone met gekke clowns en enge circusartiesten, die wij wel bijzonder leuk vonden. Pirates Bay vind je in de piratenzone van het park, waar dan weer, hoe kan het ook anders, enge piraten ronddwalen. De leukste scarezone vonden wij persoonlijk Red Thirst, waar bruiden op zoek zijn naar een man, niet zozeer om mee te trouwen maar om op te peuzelen.

De twee walkthroughs zijn Underground, te vinden in de wachtrij van Rioolrat en Zombie Escape, dat opgebouwd werd in het waterpark.

Enkele filmpjes

Horror Hotel

 

Death Lab

 

House Of Witches