Freizeitpark Plohn pakt tijdens Halloween weer uit met Zone 22

Freizeitpark Plohn opent dit jaar, tijdens haar Halloweenevenement dat drie dagen zal duren, de Zone 22. Dit is naar eigen zeggen de grootste Halloweenattractie van Oost-Duitsland. In deze zone zullen drie horrorattracties terug te vinden zijn: Outbreak, Military en Junkyard. Dit evenement vindt nog plaats op 23 en 30 oktober. De mazes openen om 16u en het park blijft tot 22u geopend.

 

Tijdens Halloween kan je bij Freizeitpark Plohn drie dagen terecht in de Halloweenzone Zone 22. In deze zone wachten drie horrorattracties op de bezoekers.

 

Outbreak

Smalle gangen, donkere paden, gekke patiënten en nog gekker verplegend personeel. In deze instelling lijken ze alles te genezen. Kun jij ontsnappen aan de waanzin of word je het volgende proefkonijn?

 

Military

De voormalige oprichters van Zone 22 moesten zich overgeven aan de roedel van Vigor en ze barricadeerden zich in hun kamp. Een grote tent, hun voertuigen en een omheinde buitenruimte zijn alles wat deze gezworen troep nog heeft en zal verdedigen. Durf jij het kamp van deze gevechtsklare en beproefde soldaten betreden?

 

Junkyard

Vigor en zijn volgers voelen zich thuis tussen het roestige afval in de open ruimte van hun autokerkhof. Er wordt gedronken en de kettingzaag brult. Word je onderdeel van het wilde peloton of keer je liever terug naar de bewoonde wereld?

 

Voorverkoop

Houd er rekening mee dat tickets vooraf in de onlineshop moeten aangekocht worden. Bovendien zijn er verschillende ‘timeframes’ beschikbaar in Zone 22, zodat dit gebied tijdens het evenement niet overvol raakt. Daarom heb je voor het eerst een apart Halloween-ticket nodig om Zone 22 te kunnen betreden. Ook dit ticket kan online aangekocht worden. Een Zone 22-ticket kost € 5 extra bovenop de normale toegangsprijs van het park, en daarvoor mag je de drie horrorattracties uitproberen.

 

Bron en foto: Freizeitpark Plohn