Nigloland pakt opnieuw uit met heel wat decoratie tijdens Halloween

Elk jaar wordt in Nigloland alles opnieuw uit de kast gehaald tijdens Halloween. Ook dit jaar wil het park de bezoekers verrassen met een dodelijk enge sfeer. Nigloween is nog te bezoeken tot 14 november 2021.

 

Elk jaar transformeert Nigloland het hele park om bezoekers te verbazen en onder te dompelen in de sfeer van het beroemde Halloweenfeest. Talloze soorten pompoenen zullen het park in oranje en zwarte kleuren tooien!

De nieuwe Watercoaster Krampus Expedition zal tijdens deze periode extra eng versierd worden. Bezoekers zullen hier zelfs nieuwe scenes kunnen ontdekken. Verder opent een echte Halloween winkel, van meer dan 300 m2. Hier worden spullen aangeboden die volledig in het teken van deze enge periode staan.

 

Terugkeer van het vuurwerk

Dit jaar zal er terug vuurwerk worden voorzien in de Allerheiligenvakantie die loopt van 23 oktober tot 7 november. Hiermee wordt de dag op een perfecte manier afgesloten.

 

Een veilig Halloween

De Covid Safe Pass zal gevraagd worden aan de ingang van het park. Ook het dragen van een mondmasker en behouden van sociale afstand blijft in voege tijdens deze dagen.

 

Bron en foto’s: Nigloland