Fotoalbums: Family Park Monts & Lulu Parc – juli 2021

Themeparkfreaks Jonathan, Jos en Lennert trokken er in juli op uit, naar het westen van Frankrijk om daar heel wat regionale parkjes te bezoeken. De trip had eigenlijk al in 2020 moeten plaatsvinden, maar werd met een jaar uitgesteld wegens de coronapandemie.

 

Fotoalbum: Family Park Monts

Family Park opende vorig jaar haar deuren op haar nieuwe locatie in Monts. Dit gebeurde met twee achtbanen. Een Big Apple achtbaan Family Coaster van de Italiaanse fabrikant SBF Visa Group en Gold Rush, een Four Man Bob van de Duitse fabrikant Zierer. Verder staan hier nog een vliegtuigmolen, een Afterburner, reuzenrad, boomstammetjes, schommelschip, zweefmolen, springkastelen en een carrousel.

Fotoalbum: Lulu Parc

Lulu Parc is een kinderpretpark gelegen in het Franse Rochecorbon. Het park bevat een Turbo Bob attractie, dit is een soort plastieken rodelbaan met gesloten karretjes. Voor de rest vind je hier voornamelijk attracties die op de allerkleinste kinderen gericht zijn.