Energylandia maakt plannen voor tweede vestiging

Poolse media hebben een interessant artikel online geplaatst waarin duidelijk wordt dat de eigenaar van Energylandia een tweede park zou willen openen. Dit park zou ook in Polen liggen, meer bepaald in de stad Walbrzych.

 

De eigenaar van het Poolse Energylandia zou plannen hebben voor een tweede park aldus Poolse media. Het park met de naam Energy Resort als werktitel zou ingedeeld worden in verschillende themagebieden met onder andere Egypte en Italië als thema. Er zou ook een hotel met restaurants en winkels komen, dit volledig in New Yorkse stijl anno 1920. Daarnaast zouden er ook plannen zijn voor een vakantie- en waterpark. Het waterpark zou ingericht worden als een tropisch paradijs. Als laatste zou er een creatief centrum geopend worden waar leren en ontdekken centraal staan.

De locatie waar dit resort zou moeten komen is ook al bekend. In Walbrzych, een stad in het zuidwesten van Polen, zou men een terrein op het oog hebben dat nu eigendom is van Eko Carbo-Julia, een brandstofbedrijf. Het park zelf heeft nog niet gereageerd op de uitgelekte plannen en of die daadwerkelijk kloppen. Wel kon een Poolse nieuwssite volgende afbeeldingen al tonen.

 

Bron & foto’s: Walbrzych Naszemiasto