Eifelpark organiseert een Halloweenevenement met grote openlucht horrormaze

De dagen worden donkerder en kouder, de herfst is aangebroken en dat is het moment om uit te kijken naar het Halloweenevenement in Eifelpark. Het park wordt versierd door duizenden pompoenen en strobalen en er wordt een groot Horrordoolhof geopend.

 

’s Avonds, zodra het stil wordt en de poorten van het Eifelpark sluiten, nemen zombies en weerwolven Gondorf over. Ze trekken door de donkere straten, langs meer dan 1000 pompoenen en tal van tafereeltjes. In het park hangt een dikke mistlaag die samen met speciale verlichting voor een speciale sfeer zorgt. Achter elke hoek kunnen monsters op de loer liggen.

Van 9 tot 21 oktober 2021 vindt een Familie-Halloween plaats en dit dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur. Tijdens deze dagen kan je genieten van de FiLu en Mr. Baldo show, waarbij je in hun Spookkasteel uitgenodigd wordt. Verder is er de Creepy Werewolf Show en zorgt Robert Blake voor een magieshow. Kinderen kunnen ook deelnemen aan het pompoen snijden en schilderen.

 

Horror doolhof Nightmare on White Street

Op 15 en 16 oktober en op 22 en 23 oktober kan je vanaf 19u tot 22u het grote openlucht Horror doolhof betreden. Dit is toegankelijk vanaf 12 jaar onder begeleiding vanaf 16 jaar zonder begeleiding. De prijs bedraagt 19,90 Euro.

 

Verhaal

Het is bijna een jaar geleden dat Ethan van Kyll angst en terreur veroorzaakte met zijn leger horrorwezens. De buurtbewoners van het park mijden sindsdien het park, de wonden die de horrorfiguren achterlieten in hun ziel lijken nog te vers.

De angst van deze mensen lijkt niet ongegrond . De afgelopen maanden zijn er meerdere meldingen geweest van vermiste personen in het park. Veel bewoners van het kleine, rustige Gondorf meldden ook dat er ’s nachts vreemde geluiden uit het gesloten park komen.

Een maand geleden drong een groep jongeren het gesloten domein binnen, om de oorzaak van het lawaai te achterhalen. Ook zij verdwenen. Het enige dat van hen werd gevonden, waren hun rugzakken, waarin ook een videocamera zat. De politie zou de video sinds de vondst achter slot en grendel hebben gehouden.

Volgens een geheime informant die de video heeft gezien, is Ethan van Kyll uit de schaduw opgedoken. Sterker en wreder dan ooit tevoren. Zijn droom om angst en terreur te creëren met zijn wezens lijkt niet de enige motivatie voor zijn terugkeer te zijn.

De videoband zou tonen hoe de jongeren toegang krijgen tot Eifelpark. Aan het einde van de opname naderen de tieners een vreemd apparaat. Het videomateriaal is gevuld met een kreunend geluid van de draaiende tandwielen. Als de groep bij de machine aankomt, zie je alleen de camera op de grond vallen. Je hoort het pijnlijke geschreeuw van de jonge mensen die smeken om hun leven. Het laatste wat de camera filmde, volgens onze informant, was een silhouet van een wezen in de mist, dat vervolgens oploste in de duisternis met de woorden:

‘Hoor mijn waarschuwing, mijn heer Ethan van Kyll zal spoedig terugkomen. Wees op je hoede, zijn krachten worden elke dag sterker.”

De politie heeft naar aanleiding van een personderzoek geen informatie over de vermeende video vrijgegeven. Bovendien ontkent ze ten stelligste het bestaan ​​van zo’n video. Zal Ethan van Kyll terugkeren en zijn wezens weer op mensen loslaten?

Bovendien zijn de 80 meter hoge vrijevaltoren Graviator en de gezinsvriendelijke Jules Verne-toren ’s avonds geopend voor onbevreesde bezoekers, welke mooi verlicht zullen zijn.

 

Bron en foto: Eifelpark