Ook dit jaar wordt er gegriezeld in BonBon-Land

In het Deense pretpark BonBon-Land is het normaal gesproken kleurrijk en humoristisch, maar tijdens de Halloweenperiode die nog loopt tot 24 oktober wordt er gegriezeld in het park. Voor de jongste bezoekers wordt een Trick Or Treat wandeling georganiseerd, maar de echte durvers kunnen enkele spookhuizen ontdekken.

 

Op 2 oktober begon het Deense pretpark al aan haar Halloweenevenement, dat loopt tot 24 oktober. Het park opent op deze dagen om 10u en om 11u gaan de spookhuizen open, de attracties sluiten om 16.45u, het park zelf om 17u.

 

Spookhuizen

ViggosGyserfest

Dit is het engste spookhuis, waar een ware party losgebroken is.

Zombie-Stein (nieuw 2021)

Als u het pad bewandelt, is dit op eigen risico. De zombies heersen over het gebied. Ze jagen op levende zielen. Durf jij ze trotseren?

Dukkehuset

Als je niet van griezelige poppen houdt, dan is dit waarschijnlijk niet het huis waar je naar toe moet. In dit huis zitten levende poppen verborgen, welke duistere geheimen hebben. De poppen proberen je bang te maken en mogelijk proberen ze je zelfs gevangen te houden.

Det Besatte Spejlhus

Griezelige wezens hebben zich gevestigd in “Het bezette spiegelhuis”. Pas op dat je ze niet stoort…

TroldensGrotte

Het Trollenkasteel is een spookhuis voor de kinderen. Hier woont Toke Trol, de Halloweenmascotte van het park.

 

Behalve de spookhuizen zal in de 4D-bioscoop van het park de enge film Forsvundet til Halloween (Verdwenen tijdens Halloween) getoond worden.