16 dagen horror tijdens Halloween in Tivoli Friheden

Meestal is Tivoli Friheden gevuld met vreugde, gezelligheid en lachende gezichten. Maar elk jaar in oktober verandert het park aanzienlijk. Plots durven alleen de dapperste gasten het te bezoeken. De Halloweenperiode begint op 9 oktober en eindigt op 24 oktober, het park blijft dan geopend tot 21u.

 

Tijdens Halloween komen de monsters tot leven en zorgen voor horror in Tivoli Friheden. Harige spinnen, gruwelijke monsters, pratende skeletten, gillende spoken en allerlei mysterieuze wezens dwalen dan door de paden.

 

Circus DYSTOPIA

Ervaar de grootste horrorrit van Denemarken wanneer de deuren openen naar 1.500 m². pure horror in Circus DYSTOPIA van 16 – 24 oktober! Hier kun je mee op een donkere reis achter het bloederige gordijn, waar 25 enge acteurs klaar staan ​​om je de spanning van je leven te geven.

In dit circus treden internationale artiesten van Dark Thrills Entertainment op. In het circus ontdek je twee hoogtepunten: The Horror Cabinet en Freakshow! Deze twee spookhuizen kunnen afzonderlijk bezocht worden en hebben elk een eigen schrikniveau.

De attractie is speciaal ontworpen door de horrorexperts van DYSTOPIA Entertainment, die sinds 2014 meer dan 80.000 zielen in het hele land hebben laten schrikken en onder meer bekend zijn van de finale in Denemarken GotTalent.

Een kaartje hiervoor dient afzonderlijk aangekocht te worden.

 

Horror Escape Rooms

In het park kan je ook vijf Horror Escape Rooms ontdekken. Pjerrot heeft altijd voor vreugde en een glimlach gezorgd in Tivoli Friheden. Helaas is deze tijd voorbij, want Pjerrot’s vrolijke Tivoli-geest heeft hem verlaten – hij is vervloekt en dwaalt nu rond, wat horror en angst creëert in Tivoli Friheden.

 

Strobalenlabyrint

Voor de jonge bezoekers werd een doolhof gebouwd met 42 gigantische strobalen, wie kan de uitweg vinden.