Drayton Manor neemt afscheid van thrillride Pandemonium

Het Engelse pretpark Drayton Manor kondigde de sluiting aan van een van haar thrillrides. Pandemonium zal na 17 jaar het park verlaten. Men beloofde wel dat er in de toekomst nieuwigheden zouden komen.

 

Het Halloweenweekend was voor Pandemonium in Drayton Manor ook het laatste weekend dat deze attractie in werking was. Althans toch op deze locatie, want de thrillride staat te koop, maar verdwijnt uit het park. Op de locatie van deze attractie wil het park in de toekomst nieuwe investeringen doen, welke dit worden is momenteel niet geweten.

 

Pandemonium

Pandemonium is een attractie van het type Double Hammer gebouwd door Fabbri. Ze is 25 meter hoog en werd gebouwd in 2004. Tijdens de rit kunnen 64 personen tegelijk een ritje maken en zijn er krachten tot 3,8 G te voelen.

 

 

Bron en foto: Drayton Manor