Backstage Tour terug in Wildlands

Wie deze winter de Nederlands dierentuin Wildlands bezoekt zal er de mogelijkheid krijgen om een Backstage Tour te volgen. Van 1 november tot en met 27 februari krijg je zo een unieke kijk achter de schermen van een zoo.

 

De Nederlandse dierentuin Wildlands biedt vanaf 1 november een Backstage Tour aan voor wie het park bezoekt. Gasten zullen tot en met 27 februari de kans krijgen om een kijkje achter de schermen te nemen. De reden dat dit in de winter wordt gedaan is vrij simpel. Tijdens de winter blijven de meeste dieren binnen en zijn ze dus niet zichtbaar voor de bezoekers, met de Backstage Tour hoopt het park hier verandering in te brengen.

Tijdens de Backstage Tour kom je terecht op allerlei interessante locaties. Zo zal je een kijkje kunnen nemen in de leeuwen-, olifanten- en nijlpaardenstal. Wie meer geïnteresseerd is in techniek zal zijn ding vinden bij de zonnepanelen van het park of bij de warmtekrachtkoppeling. Ook de waterfabriek komt aan bod tijdens de tour. Natuurlijk krijg je ook de kans om eens bij de dierenarts te kijken en komen de dieetkeuken, pluktuin en decorateur ook nog aan bod. Voor kinderen heeft het park een speurtocht voorzien die ze tijdens de Backstage Tour kun afwerken. De Backstage Tour is inbegrepen in je abonnement of je regulier ticket. De tour is wel niet de hele dag toegankelijk, van 13u tot 16u kun je backstage een kijkje gaan nemen. De savanne stal is open van 12u30 tot en met 15u30. 15u30 is ook de laatste tijd om te beginnen aan de Backstage Tour.

 

Bron & foto’s: Wildlands