Het Halloween Festival brengt weer heel wat schurken naar Disneyland Parijs

Disney’s Halloween Festival keerde terug naar Disneyland® Paris en kan bezocht worden tot 7 november 2021. Op het programma staan ontmoetingen met de Disney Villains, rijkelijke decoratie en fotomomenten met Disney personages, (zonder mondmasker nu). Als klap op de vuurpijl is de beroemde Disney Halloween Party terug op 31 oktober.

 

Maleficent’s Grand Return als een draak

Een ander hoogtepunt van dit nieuwe seizoen is Maleficent, die voor sensatie zal zorgen als ze verschijnt in de vorm van een draak. De praalwagen zal op willekeurige momenten haar terugkeer maken in het park.

 

Disney-schurken verwelkomen de bezoekers

Disney Villains Maleficent, Captain Hook, de Evil Queen en andere staan weer klaar om met de bezoekers op de foto te gaan. Ook Disney-personages zoals Mickey, Minnie, Stitch en Goofy zullen, gekleed in hun meest ondeugende Halloween-outfits, op tal van fotolocaties in de parken terug te vinden zijn. Hiervoor mag het mondmasker even afgezet worden, maar moet afstand bewaard blijven.

 

Decoraties, attracties en meer voor een perfecte Halloween

Het park is versierd met 330 pompoenen, 175 meter lichtslingers, 56 lantaarns, 40 vriendelijke geesten en talloze skeletten, waarvan de grootste drie meter hoog is.

Disney’s Halloween Festival is de perfecte gelegenheid om de meest opwindende attracties van Disneyland Parijs te ontdekken of te herontdekken. Gasten kunnen zich wagen in de geestrijke mysterieuze reis van Phantom Manor, met 60 Audio-Animatronics®, 50 speciale effecten en niet minder dan 400 decorstukken.

De winkelervaring krijgt ook een wicked twist. Veel nieuwe items zullen beschikbaar zijn in de winkels van het Resort – bij Thunder Mesa, Tower Hotel Gifts en World of Disney – zodat iedereen met trots de kleuren van dit seizoen kan dragen. ‘Fabulously Villainous’, een gloednieuwe textiel- en lifestylecollectie ontworpen door de teams van Disneyland Parijs, kan je terugvinden in de vorm van truien, sjaals, paraplu’s, badges en zelfs een oplichtende beker.

 

Het aanbod van eten en drinken zal ook verrukkelijk zijn, zoals de Disney Villains Plate die verkrijgbaar is in geselecteerde restaurants met bediening aan tafel. Kies een hartig vleesgerecht gevuld met pompoen en “ trompettes de la Mort” (“dodelijke” wilde paddestoelen) gegarneerd met een “saus diable” (duivelssaus) of Snow White’s Evil Queen-menu met een dessert geïnspireerd op de beroemde giftige appel. Er zijn ook aangepaste snacks als spookachtige zandkoekjes met Cruella en Mickey, bekend als de “Sabl’Effrayant Mickey”.

 

Disney’s Halloween Party zal Disneyland Park betoveren op 31 oktober 2021 van 20:00 uur tot 02:00 uur

Tijdens deze niet te missen avond is Disneyland Park uitzonderlijk geopend tot 02.00 uur met een boeiende avondsfeer en decor, plus grote attracties zoals Phantom Manor, Big Thunder Mountain, Peter Pan’s Flight en Pirates of the Caribbean zullen geopend zijn. Disney-personages en schurken staan ​​klaar voor waanzinnig feestelijk entertainment en nog veel meer! Gasten kunnen zich verkleden en hun slechte kant laten zien samen met Disney Villains.

Tickets voor Disney’s Halloween Party geven ook toegang tot Disneyland Park om vanaf 17.00 uur van de attracties te genieten.

Reserveren kan hier.

 

Bron en foto’s: Disneyland Paris