SeaWorld San Antonio kondigt nieuwe thrillride Tidal Surge aan

SeaWorld San Antonio kondigde onlangs aan een wereldrecord brekende attractie te openen in 2022 met Tidal Surge. Deze Screaming Swing, gebouwd door S&S Sansei Technologies, zal de hoogste en snelste in zijn soort worden.

 

Het Amerikaanse pret- en dierenpark pakt volgend jaar groots uit met Tidal Surge. Deze gigantische schommel zal records gaan breken en vooral heel wat thrill aanbieden aan de bezoekers. Tidal Surge zal de hoogste en snelste Screaming Swing attractie worden die S&S Sansei Technologies ooit bouwde. De attractie wordt namelijk 41 meter hoog en zal schommelen aan 110 km/u.

Een voorbeeld van dit type attractie vinden we in Thorpe Park

 

De twee schommels van deze attractie zullen plaats bieden aan 40 personen. Tijdens de rit ervaar je het ene airtimemoment na het andere wanneer het hoogste punt bereikt wordt.  

 

Bron en foto: SeaWorld San Antonio