Hansa-Park opent in 2022 een nieuw themagebied

Het Duitse Hansa-Park lichtte in een nieuwsbrief al een tipje van de sluier van wat ze in 2022 aan nieuwigheden zullen presenteren. Zo zal er een nieuw themagebied uitgebouwd worden en komt er nieuw entertainment.

 

Peterhof von Novgorod

Ook al waren de afgelopen twee seizoenen niet de makkelijkste voor het Duitse Hansa-Park door de coronacrisis, toch blijft men er aan de toekomst werken. Zo zal volgend jaar een eerste fase van het nieuwe themagebied Peterhof von Novgorod geopend worden. Dit gebied zal gelegen zijn naast de waterattractie Der Wasserwolf am Ilmensee en krijgt twee familievriendelijke attracties.

Een van die attracties wordt Peterhoftoren, een zogenaamd Pull up torentje. Hier moet je jezelf met een touw omhoog trekken en maak je nadien een zachte val. De tweede attractie wordt een grote draaimolen die naam Die Tierkinder vom Peterhof zal dragen.

 

Pirate Camp

Een andere nieuwigheid is Pirate Camp. Dit wordt een indoor speelgebied voor kinderen tot 1,20 meter groot. Deze speeltuin zal terug te vinden zijn achter de gevels van de gebouwtjes uit Riga en Stralsund. Deze maken deel uit van Hanse in Europa.

 

Hanse in Europa wordt in 9de fase voltooid

Het themagebied Hanse in Europa zal in 2022 na jarenlang uitbreiden afgewerkt zijn. Dit gebied bevat huisjes met gevels in het teken van verschillende Europese landen. Nieuw wordt een zogenaamd Hanse-Kogge, een groot speelschip.

 

Nieuwe inclusieve speeltuin Patio Del Mar

Nog nieuw in 2022 wordt een inclusieve speeltuin op de Plaza del Mar. In deze speeltuin zullen kinderen met een zichtbare of minder zichtbare beperking samen kunnen ravotten en spelen met kinderen zonder beperkingen.

 

Nieuw entertainment

Naast nieuwe attracties wordt ook het showprogramma in Hansa-Park herzien. Zo krijgt de 4D-bioscoop een nog niet aangekondigde film. In de Arena Del Mar zal een volledig nieuw ontworpen lasershow plaatsvinden die speciaal voor het park gecomponeerde muziek krijgt.

 

Bron en foto’s: nieuwsbrief Hansa-Park