Fotoalbums: Parc des Naudières & Parc de Procé – juli 2021

Themeparkfreaks Jonathan, Jos en Lennert trokken er in juli op uit, naar het westen van Frankrijk om daar heel wat regionale parkjes te bezoeken. De trip had eigenlijk al in 2020 moeten plaatsvinden, maar werd met een jaar uitgesteld wegens de coronapandemie.

 

Fotoalbum: Parc des Naudières

Parc des Naudières is een kleinschalig pretparkje in Pays de la Loire in Frankrijk. Het bevat voornamelijk heel wat springkastelen in alle vormen en maten, maar voor de achtbaanfans is er ook een achtbaantje terug te vinden. Deze heeft de naam Roller Coaster en is een Force Two gebouwd door de Duitse fabrikant Zierer. Een andere speciale attractie is de Luge, een plastieken rodelbaan van het type Turbo Bob.

Fotoalbum: Parc de Procé

Parc de Procé is het stadspark van Nantes. Hier kunnen passanten tot rust komen onder de bomen of zonnen op het gras. Voor pretparkfanaten is er ook een Turbo Bob terug te vinden. Dit is een plastieken rodelbaan met gesloten karretjes. Let op, de attractie is enkel in de late namiddag geopend.