Fotoalbum: Parc de la Vallée – juli 2021

Themeparkfreaks Jonathan, Jos en Lennert trokken er in juli op uit, naar het westen van Frankrijk om daar heel wat regionale parkjes te bezoeken. De trip had eigenlijk al in 2020 moeten plaatsvinden, maar werd met een jaar uitgesteld wegens de coronapandemie.

 

Parc de la Vallée is een regionaal pretparkje in Massais. Wie vroeger al eens Nigloland bezocht heeft, zal heel wat attracties herkennen. Onder andere de Schwarzkopf achtbaan Bobsleigh verhuisde van Nigloland naar Parc de la Vallée en hetzelfde geldt voor de Big Apple Magic Pomme. Er is ook nog een derde achtbaan met de Grand Canyon. Een achtbaan dat lijkt op een Butterfly gebouwd door Togo. Ook een Turbo Bob attractie is in het park te vinden. Dit is een soort plastieken rodelbaan met gesloten karretjes. Andere attracties in het park zijn onder andere een Nautic Jet, glijbanen, een paarden carrousel, tractor rondritje en een schommelschip.