Prijzen winnen tijdens speurtocht in Walibi Village

Wie een verblijf heeft geboekt in de Walibi Village, het vakantiepark dat bij Walibi Holland hoort, kan er sinds kort meedoen aan een speurtocht. Op het vakantiepark zijn er allerlei borden geplaatst met QR codes die je moet scannen. Vervolgens moet je een opdracht uitvoeren. Alle QR codes gevonden en alle opdrachten gedaan? Dan mag je een prijs gaan ophalen bij de receptie van het vakantiepark.

 

Walibi Village, het vakantiepark van Walibi Holland, heeft via sociale media een filmpje gepost met daarin reclame voor een gloednieuwe QR speurtocht doorheen het vakantiepark. Over het hele terrein kan je allerlei borden vinden met QR codes op. Wanneer je deze met je smartphone scant krijg je een opdracht die je moet uitvoeren. Wanneer je alle opdrachten hebt uitgevoerd kan je achteraf  bij de receptie van het vakantiepark een coole prijs gaan afhalen. Wat die prijs is, is niet bekend.

 

 

Het vakantiepark van Walibi telt 142 bungalows waaruit je kan kiezen uit 4, 7 en 8-persoons bungalows. Ook is er de Villa Walibi waar je met maar liefst 16 personen kan overnachten.

 

Bron & foto’s: Walibi Holland

Foto van ingangspoort: Gregory Dewulf/TPF